Segersängs samfällighetsförening

På Södertörn i Nynäshamns norra delar ligger det på samma gång både lantliga och moderna Segersäng by.

Segersäng by

I Segersäng by, ca 45 km söder om Stockholm, får barn och vuxna lugn och ro, frisk luft och stjärnklara nätter utan hets och stress. I de rödmålade husen får det moderna lantlivet en ny innebörd. Byggnads­stilen har fått sin form från den gamla sörmländska gården, med stor­stuga, uthus och gårdstun. I hagarna runt omkring betar får och hästar. När det är den tiden på året är det nära till svamp och bär. Bara något stenkast bort kan vandraren ansluta till Sörmlandsleden. Förbi de öppna landskapen på lagom avstånd finns Körunda golfbana. Den som vill känna storstadspulsen promenerar några minuter till pendeltågstationen, varifrån tåget går till Stockholms city. För sjöfararen är det inte långt till Landfjärden.

Småas säljbroschyrer

Området är projekterat och byggt av Småa och eftersom området ännu inte är klart bygger de fortfarande. Nedan har vi samlat de broschyrer som Småa givit ut under försäljningen av de olika etapperna.

Den här webbplatsen använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse, hantera behörigheter och för att skapa besöksstatistik. Genom att fortsätta använda sidan antas du acceptera att cookies används.