Segersängs samfällighetsförening

På Södertörn i Nynäshamns norra delar ligger det på samma gång både lantliga och moderna Segersäng by.

Kontakt

Här finner du e-postadresser för att kontakta föreningen.

Vid felanmälan bekräftar styrelsen att den tagit emot ärendet. Däremot kommer den inte att till varje enskild anmälare löpande rapportera hur processen framskrider. Eventuell information av det slaget sker via hemsidan. Undantaget är ärenden som är av personlig natur, som självklart behandlas på vederbörligt sätt.

Ambitionen är att du ska få svar inom 48 timmar, men tänk på att medlemmarna i styrelsen är dina grannar och att styrelsearbetet inte är en heltidsyssla.

Andra funktioner i föreningen:

  • Vill du hjälpa till i föreningen kontakta då valberedningen: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. 
  • Behöver du kontakt med revisorerna kan du använda adressen: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. 
  • Frågor om hemsidan skickas till webbmastern: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Den här webbplatsen använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse, hantera behörigheter och för att skapa besöksstatistik. Genom att fortsätta använda sidan antas du acceptera att cookies används.

Följ oss på Facebook

facebook-256 sLämna förslag och ställa öppna frågor går bra att göra på vår Facebooksida.