Segersängs samfällighetsförening

På Södertörn i Nynäshamns norra delar ligger det på samma gång både lantliga och moderna Segersäng by.

Årsstämma 2017 - 23 Maj

Tid: tisdagen den 23 maj, kl 19.00
Plats: Fritidshemmet, Inägan

Motioner

Motioner till årsmötet kan lämnas via e-post till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. eller till ordförande Agne Lagercrantz Korpslingan 38. Tänk på att samfällighetens uppdrag är att, inom samfällighetens område, sköta vägar, gatubelysning och grönområden samt att administrera avtal och betalning för de fastigheter som är anslutna till föreningens gruppavtal gällande triple play. Sista inlämningsdag för motioner är den 28 februari.

Nya styrelsemedlemmar

Nya styrelsemedlemmar kommer att väljas på årsmötet. Det går bra att anmäla sitt intresse genom att skicka e-post till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.. Skriv gärna vilken post du är intresserad av

Kallelse och underlag

Skriftlig kallelse kommer att delas ut i postlådorna ca fyra veckor före årsstämman. Kallelsen kommer även att publicera här på hemsida. Verksamhetsberättelsen för 2016, samt de motioner som kommit in och styrelsens beredning av dem, kommer också att publiceras på hemsidan. Dessa kommer inte att delas ut.

Väl mött på stämman
/Styrelsen för Segersängs samfällighetsförening

Den här webbplatsen använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse, hantera behörigheter och för att skapa besöksstatistik. Genom att fortsätta använda sidan antas du acceptera att cookies används.