Segersängs samfällighetsförening

På Södertörn i Nynäshamns norra delar ligger det på samma gång både lantliga och moderna Segersäng by.

För mäklare

Vi vore tacksamma om du som mäklare kan informera de kunder du har i vårt område om att Segersängs samfällighetsförening existerar och att medlemskap är obligatoriskt. Vidare skulle vi bli glada om information i nedanstånde blankett och att den skickas till vår kassör. Tips: Blanketten kan vara en del vid kontraktsskrivningen.

Blankett i Word- och PDF-format

Det går också bra att e-posta informationen till adressen Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den..
Meddelandet måste innehålla: Fastighetsbeteckning, nya ägarens/ägarnas namn och ägarfördelning. Uppgifter adress är inget krav men vi blir glada om vi får in det också.

Bredbandskoder

Anslutningskoderna till TV- och bredband hör till fastigheten, men det har visat sig att köparen sällan får de koderna. Föreningen skulle vara tacksam om säljaren kan överlämna koderna till köparen.

 

Tack för din hjälp!

Den här webbplatsen använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse, hantera behörigheter och för att skapa besöksstatistik. Genom att fortsätta använda sidan antas du acceptera att cookies används.