Segersängs samfällighetsförening

På Södertörn i Nynäshamns norra delar ligger det på samma gång både lantliga och moderna Segersäng by.

Tripleplay

Tripleplay

Samfälligheten har med Telia ett kollektivt avtal med tripleplay. De anslutna fastigheterna får bredbandstelefoni, TV (Lagompaket) och bredband (100/100 Mbit) för en fast summa. Avgiften faktureras fastighetsägarna samtidigt som samfällighetsavgiften kvartalsvis i förskott. Vill man ha fler TV-kanaler eller ha högre hastighet på bredbandet får man beställa det extra direkt av Telia.

Utrustning

Varje enskild fastighetsägare ansvarar för utrustningen i sin fastighet. Samfälligheten bekostar inte inköp av ny utrustning till enskilda fastigheter. Går någon enhet sönder ska Telia kontaktas så de kan skicka ny utrustning. De vill då oftast ha den trasiga utrustningen i retur. Vid försäljning av fastigheten ska utrustning och koder lämnas vidare till köparen. 

Felanmälan

Samfälligheten administrerar det kollektiva avtalet med Telia, men kan inte ge installationssupport eller svara på andra frågor av teknisk natur.

Vid felanmälan eller tekniska frågor ska du vända dig direkt till Telia.
Telia kundtjänst 

Telefon kundtjänst: 020-755766
Telefon support: 020-240250

Övriga frågor om tripleplay

Vill du utöka din tjänst med fler kanaler, snabbare bredband, fler eller nya boxar ska du kontakta Telia.

Anslutningskoderna kan du få på Telias hemsida under ”Mina sidor”, genom att ringa till Telias kundtjänst eller genom att du mailar till samfälligheten på Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den..

Har du frågor om din faktura från samfälligheten ska du maila till föreningen på Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. .

 

Den här webbplatsen använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse, hantera behörigheter och för att skapa besöksstatistik. Genom att fortsätta använda sidan antas du acceptera att cookies används.