Segersängs samfällighetsförening

På Södertörn i Nynäshamns norra delar ligger det på samma gång både lantliga och moderna Segersäng by.

Årsstämma 15 maj 2018

Tid: Tisdagen den 15 maj kl 19:00

Plats: Fritidshemmet längst in på Inägan

Motioner till årsmötet ska enligt stadgarna vara styrelsen tillhanda senast 28 februari 2018.
Motionerna kan skickas med e-post till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. eller lämnas till ordförande Ronnie Forsell, Ekorrvägen 5.

Tänk på att samfällighetens uppdrag är att förvalta samfällighetens gemensamhetsanläggning Själv ga:1, dvs sköta vägar, diken, gatubelysning, lekplats, grönområden, administrera samfällighetsföreningens tripleplay gruppavtal hos Telia samt att hålla god ordning på ekonomin.

Val av nya styrelseledamöter, ordförande, revisorer och ev valberedning kommer att ske på stämman.

Vi har i år ingen valberedning så ni som är intresserade att kandidera kan anmäla er genom att skicka e-post till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. eller kontakta någon i styrelsen för att veta mer. I år är det 4 ledamöter som har ett år kvar på sin mandatperiod, och tre ledamöter som ska väljas nya eller som omval.

Väl mött på stämman!

Styrelsen för Segersängs samfällighetsförening

Ronnie, Patric, Louise, Katarina, Lars och Bitt

 

Den här webbplatsen använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse, hantera behörigheter och för att skapa besöksstatistik. Genom att fortsätta använda sidan antas du acceptera att cookies används.